Benvinguts al bloc del Centre excursionista Alt de la Creu de Vallada.
Som un grup de gent diferent però amb uns interésos en comú: El respecte per la Natura i l'esport a la muntanya.
Al nostre bloc podràs veure allò que fem, enterar-te de les eixides que planifiquem i també d'altres articles muntanyers.
Si encara no eres del CEADC, fes-te soci i comença a disfrutar del teu temps lliure d'una forma diferent.
Pots contactar amb nosaltres enviant un correu a altdelacreu@gmail.com o trucant als telèfons: 635655384 (Santi Boix), 679568326 (Jesu), 962258151 (Manolo).

dimarts, 25 de gener del 2011

La Bola

Aquest passat Juliol teníem poc temps per a escalar corda, així que ens varem centrar a fer bloc en la Bola. Aquesta zona es troba a Xàtiva i así s'ha practicat aquesta modalitat esportiva desde fa molt de temps. La seua proximitat al poble és un advantatge però també fa que s'embrute de manera especial. El cert és que es trobaba un poc olvidada i feta malbé. De la seua proximitat va sorgir la idea de fer una concentració nocturna per netejar un poc la zona i finalment la competició al Novembre per acabar de netejar. Varem traure contenedors sencers de vidres, coixins, teles, botelles...i a la fí la zona va quedar un poc més neta. A més varem obrir nous blocs i algún projecte, donant a la zona un nou impuls. Así encara queden blocs per obrir i projectes per encadenar, siguent una interessant opció per aquells que els agrada el bloc ara en l'hivern ja que reb el sol quasi tot el día i es troba just al costat de Xàtiva. Ya sabeu, amb un colxó i ganes de fer bloc así molt prop teniu una zona molt xula amb graus per a tots els nivells, desde IV fins a projectes. Aniré ficant els blocs que podeu trobar en pròximes entrades.

5 comentaris:

Kike Pérez Colomer ha dit...

això de l'exida del 18 de febrer està correcte?
anuncia-ho al FB, no?

Anònim ha dit...

colxó?????

jesus ha dit...

Si bueno un crashpad, sols per a amortiguar les caigudes encara que no son molt altes

Anònim ha dit...

ah, un matalap!

jesus ha dit...

no es un matalap es un crashpad, un matalap no amortigua bé perquè la composició es de diferents densitats per amortiguar. Es sol maldir colxó per referir-se al crashpad de manera col·loquial