Benvinguts al bloc del Centre excursionista Alt de la Creu de Vallada.
Som un grup de gent diferent però amb uns interésos en comú: El respecte per la Natura i l'esport a la muntanya.
Al nostre bloc podràs veure allò que fem, enterar-te de les eixides que planifiquem i també d'altres articles muntanyers.
Si encara no eres del CEADC, fes-te soci i comença a disfrutar del teu temps lliure d'una forma diferent.
Pots contactar amb nosaltres enviant un correu a altdelacreu@gmail.com o trucant als telèfons: 635655384 (Santi Boix), 679568326 (Jesu), 962258151 (Manolo).

dissabte, 5 de febrer del 2011

Escola municipal d'escalada a canals

Bon dia a tots companys!! hui hem estat a l'aventaor trepant tot el matinet...y he rebut una informació que tal vegada interesse moltíssim a algú que no pot entrenar per estar al poble...........

En canals hi ha una escola municipal d'escalada en la que cadascú pot entrenar.....nosé molt bé com van les tarifes y els horaris pero vaja us informe lo millor que puc:

tinc entés que son 80 euros al any, 40 euros per a la gent federada, podeu anar a les classes o a entrenar pel vostre compte y com no....pot ser un punt d'encontre les dies de pluja.

Moltíssimes gracies a Francesc per la seva informació, ya sabeu companys qui vulga saber més de com funciona aquesta oportunitat pot informarse segur en el pabelló esportiu de ricardo tormo de canals un abraç a tots i ens veiem per la roca.