Benvinguts al bloc del Centre excursionista Alt de la Creu de Vallada.
Som un grup de gent diferent però amb uns interésos en comú: El respecte per la Natura i l'esport a la muntanya.
Al nostre bloc podràs veure allò que fem, enterar-te de les eixides que planifiquem i també d'altres articles muntanyers.
Si encara no eres del CEADC, fes-te soci i comença a disfrutar del teu temps lliure d'una forma diferent.
Pots contactar amb nosaltres enviant un correu a altdelacreu@gmail.com o trucant als telèfons: 635655384 (Santi Boix), 679568326 (Jesu), 962258151 (Manolo).

dijous, 6 d’octubre del 2011

Demà reunió del CEADC al pavelló

El Centre Excursionista Alt de la Creu de Vallada va nàixer fa més de vint-i-cinc anys. Al principi era una colla d’amics de Vallada que compartien la passió pels esports de muntanya. Amb el pas del temps i l’incorporació de l’escola de taekwondo anaren passant xiquets i adolescents pel centre que a mesura que creixien canviaven el costum d’eixir a la muntanya per anar a les discoteques.
En l’any 2003 i anys següents hi hagué un impuls en activitats variades tals com casetes niu, marxes cicloturístiques, dia de la bicicleta, concentració de Centres excursionistes de la comarca, xerrades i conferències... Com sempre la gent ha anat passant i incorporant-se gent nova.
Ara El Centre excursionista torna a renàixer amb més força, i el que pretén és ofertar una alternativa d’oci sana i divertida per als més menuts, la temps de fomentar valors com l’amistat, el companyerisme, l’amor a la muntanya i a la natura, i també per què no? Per als adolescents i adults. El Centre té obertes les portes per a tot aquell que s’hi vullga acostar.
Així que vos esperem este proper divendres dia 7, al Pavelló esportiu, al local que hi ha a la segona planta a les 8:00 de la vesprada per in formar-vos de les activitats pensades per a esta nova campanya, a més també estem oberts a suggerències dels assistents. Vos esperem.