Benvinguts al bloc del Centre excursionista Alt de la Creu de Vallada.
Som un grup de gent diferent però amb uns interésos en comú: El respecte per la Natura i l'esport a la muntanya.
Al nostre bloc podràs veure allò que fem, enterar-te de les eixides que planifiquem i també d'altres articles muntanyers.
Si encara no eres del CEADC, fes-te soci i comença a disfrutar del teu temps lliure d'una forma diferent.
Pots contactar amb nosaltres enviant un correu a altdelacreu@gmail.com o trucant als telèfons: 635655384 (Santi Boix), 679568326 (Jesu), 962258151 (Manolo).

dissabte, 4 d’abril del 2009

Ultralleuger i escalada

Avui Francisco, Milio i jo hem anat pel matí a fer una activitat alternativa a les que vinguem fent habitualment. Francisco ens ha portat al camp de vol per fer una de les seues nombroses aficions, jeje, volar amb ultralleuger. Realment hem disfrutat molt fent aquesta eixida.



Després ens hem dirigit cap a una escola d'escalada poc coneguda. Es tracta de Cocentaina on podrem trobar víes llarguetes i de qualitat. Hem fet una que ha resultat prou dura, completament a vista perquè no portavem ressenyes, així que no sabem ni el grau. De totes formes molt bonica i de continuïtat sobre 6a+ o així.
De vesprada ens hem acostat Juan Damian i jo a Montesa. He vist a Juan de categoría, pareix que este paronet no li haja afectat, jeje. Ale crack que de seguida et fiques com un bou.

Jesús en L'Oratge,6b. Paret de la Mola (Montesa)