Benvinguts al bloc del Centre excursionista Alt de la Creu de Vallada.
Som un grup de gent diferent però amb uns interésos en comú: El respecte per la Natura i l'esport a la muntanya.
Al nostre bloc podràs veure allò que fem, enterar-te de les eixides que planifiquem i també d'altres articles muntanyers.
Si encara no eres del CEADC, fes-te soci i comença a disfrutar del teu temps lliure d'una forma diferent.
Pots contactar amb nosaltres enviant un correu a altdelacreu@gmail.com o trucant als telèfons: 635655384 (Santi Boix), 679568326 (Jesu), 962258151 (Manolo).

dilluns, 4 de maig del 2009

Balcon de Pineta


El 1, 2 y 3 de mayo estuve en el Balcón de Pineta quise subir la cara norte del Perdido, pero como mi profe de escalada (Jesus) que se está recuperando del muslo no me dió lecciones de poner friends y esas cosas no me atreví. A ver si el año que viene alguno se anima a hacer una incursion en el alpinismo y me lleva de segundo.

3 comentaris:

jesus ha dit...

Ostras qué chulo, menuda foto. Seguro que estuvo muy bien la aventura. Yo estoy ya bien de la pierna y he estado escalando. Este finde creo que me dijiste que tenías la marato i mitja, si no nos vemos que te vaya muy bien, ánimo crack!!!

Kike Pérez Colomer ha dit...

Jo no arribe a tant... però m'he quedat ja tres vegades als peus de Monte Perdido i definitivament vullc arribar dalt... així que si algú vol fer-lo en mi en setembre...

jesus ha dit...

Soles tens que proposar-ho segur que algú s'anima, a vore si fem una expedicioneta.