Benvinguts al bloc del Centre excursionista Alt de la Creu de Vallada.
Som un grup de gent diferent però amb uns interésos en comú: El respecte per la Natura i l'esport a la muntanya.
Al nostre bloc podràs veure allò que fem, enterar-te de les eixides que planifiquem i també d'altres articles muntanyers.
Si encara no eres del CEADC, fes-te soci i comença a disfrutar del teu temps lliure d'una forma diferent.
Pots contactar amb nosaltres enviant un correu a altdelacreu@gmail.com o trucant als telèfons: 635655384 (Santi Boix), 679568326 (Jesu), 962258151 (Manolo).

diumenge, 17 de maig del 2009

Crònica 16 i 17/5/09

Aquest cap de setmana hem pogut escalar en escoles diferents.
El dissabte de matí estaguérem a Montesa per a no fallar a la tradició i vam fer un montonet de gent. Milio, el seu amic Juan, Francisco i el seu amic Cande, i de destacar la visita de Humbertet que a vore si s'anima a vindre més. Vam estar sobretot fent quintets i algún 6a per a probar. Molt agust el matí.
De vesprà anarem a la Cova Pechina, Garu, Paco i jo. Paco era la 2ª vegada que escalaba i la veritat que ho fa molt bé. Es un bon lloc per anar en estiu ja que està a la sombra i hi ha un riuet baix. Varem fer alguns quints que ixen durets i per acabar un 6c de desplom a vista. Molt contents i plens de picaes de mosquit.
El diumenge hem estat a Penya Rubia on hi habia un bon grapat de escaladors locals. És una roca molt esvarossa a la que tenim que acostumbrar-se. Hem arribat un poc cansats pel dissabte nit però encara hem tret algún 6a a vista i hem provat un 7a+ que dixem per a díes millors. Ha sigut un bon cap de setmana de trepaes, esperem més al pròxim. Ànim a tots i aúpa!!

Paco i Garu en plena posta de sol a Penya Rubia