Benvinguts al bloc del Centre excursionista Alt de la Creu de Vallada.
Som un grup de gent diferent però amb uns interésos en comú: El respecte per la Natura i l'esport a la muntanya.
Al nostre bloc podràs veure allò que fem, enterar-te de les eixides que planifiquem i també d'altres articles muntanyers.
Si encara no eres del CEADC, fes-te soci i comença a disfrutar del teu temps lliure d'una forma diferent.
Pots contactar amb nosaltres enviant un correu a altdelacreu@gmail.com o trucant als telèfons: 635655384 (Santi Boix), 679568326 (Jesu), 962258151 (Manolo).

diumenge, 24 de maig del 2009

Crònica 23 i 24/5/09

Aquest cap de setmana l'oratge ha vingut algo rebolicat i per això ens hem quedat a Montesa que queda prop de casa. El dissabte matí erem prou gent,Milio, Juan, Isabel,Francisco, Candi, Paco, Javi i jo mateix. Varem estar fent quints a la sombra i després la gent va probar cosetes més duretes, molt bé tots. De vesprà anàrem Paco, Arnau i jo però se va ficar a ploure i varem anar a la coveta a fer un poc de travessía. És una travessía chula que propose sobre 6b o aixina. Diumenge pensant que anaba a ploure també a Montesa en la cara sud del tormo gros. Hem començat en 6b+, después Paco encadena molt bé 6a+ en top rope i els braços en flames. Jo he probat 7b però que va, no me veía i a recuperar xapes pel 6b del costat, també sobrecàrrega en braç. Per a acabar un poc de bloc duret i cap a casa cansats. A descansar i entrenar esta semana bé. Ànim a tots!!