Benvinguts al bloc del Centre excursionista Alt de la Creu de Vallada.
Som un grup de gent diferent però amb uns interésos en comú: El respecte per la Natura i l'esport a la muntanya.
Al nostre bloc podràs veure allò que fem, enterar-te de les eixides que planifiquem i també d'altres articles muntanyers.
Si encara no eres del CEADC, fes-te soci i comença a disfrutar del teu temps lliure d'una forma diferent.
Pots contactar amb nosaltres enviant un correu a altdelacreu@gmail.com o trucant als telèfons: 635655384 (Santi Boix), 679568326 (Jesu), 962258151 (Manolo).

dimecres, 18 de novembre del 2009

L'escalada està de dol

Amics una mala noticia per al món de l'escalada

El amo del ramallar conegut per tots nosaltres com a Julio, encara que li deien Jose. Y un gran escalador, molt aficionat a aquest deport o tipus de vida, va pegar un bac escalant a Murcia: El dilluns va entrar en coma i air el seu cos a les 13h va dir prou, i ha faltat.

El ramallar per als que no ho sàpigen es el bar que hi ha a Montesa , abans d'entrar cap a les penyes de les vies, allí Julio (com el coneixiem nosaltres) deixava inclos dormir a la gent escaladora que venia de totes parts del món.

Una abraçada, i ya sabeu l'escala es un deport precios, pero a la vegada molt perillos tota precaució es poca. Tots estem locos però ho hem d'estar amb coneixemet.

3 comentaris:

Kike ha dit...

El meu pésame més sincer a Jose i a tota la seua familia.
El coneixia poc, però lo poc que vaig parlar amb ell, em va semblar una bellisima persona...
La vida és injusta... i més encara quan persones com aquesta pateixen aquestes desgràcies...

No estic d'acord amb el que dius al final. Sembla que Jose haja sigut un inconcient i per això li ha passat el que li ha passat. I no és així...

jesus ha dit...

El meu pésame a la seua família, sempre ens deixa trists que una bona persona ens deixe, descansa en pau.

aupagaru ha dit...

En cap moment insinue res paregut, sols vaig recordar que en aquest tipus de deports degem extremar sempre les precausions, ell no va ser un inconsient... no volia dir aixó, ho has llegit malament Kike. De totes formes cadasqú és lliure de pensar el que vullga, no es la primera vegada que se me mal intrepreta al blog, un abraçada.