Benvinguts al bloc del Centre excursionista Alt de la Creu de Vallada.
Som un grup de gent diferent però amb uns interésos en comú: El respecte per la Natura i l'esport a la muntanya.
Al nostre bloc podràs veure allò que fem, enterar-te de les eixides que planifiquem i també d'altres articles muntanyers.
Si encara no eres del CEADC, fes-te soci i comença a disfrutar del teu temps lliure d'una forma diferent.
Pots contactar amb nosaltres enviant un correu a altdelacreu@gmail.com o trucant als telèfons: 635655384 (Santi Boix), 679568326 (Jesu), 962258151 (Manolo).

dimarts, 5 d’octubre del 2010

Adeu a Kurt Albert, el inventor del 'Rotpunkt'

Aquest mite de la escalada ha mort en Baviera, al caure desde una via ferrata uns 18 metres, i per causes encara desconegudes. Aquest home va ser l'inventor del que avui dia anomenem encadenar, es a dir, aconseguir pujar per una via de primer, sense caure i sense emprar els segurs per descansar o pujar. Aixi el famos punt roig que posaba a la base de algunes vies, indicaba que eixa via s'habia aconseguit pujar sense emprar res mes que el propi cos per arribar fins la cadena. Va ser amic, company de cordada i company de casa de Wolfgang Güllich fins la seua mort. Aixi aquest home podem dir que va ser un dels escaladors mes importants del seu temps i un dels pares de l'escalada esportiva tal i com la coneguem. Volem donar-li les gracies per tot i que perdure el seu record.
Teniu mes informacio a desnivel.com