Benvinguts al bloc del Centre excursionista Alt de la Creu de Vallada.
Som un grup de gent diferent però amb uns interésos en comú: El respecte per la Natura i l'esport a la muntanya.
Al nostre bloc podràs veure allò que fem, enterar-te de les eixides que planifiquem i també d'altres articles muntanyers.
Si encara no eres del CEADC, fes-te soci i comença a disfrutar del teu temps lliure d'una forma diferent.
Pots contactar amb nosaltres enviant un correu a altdelacreu@gmail.com o trucant als telèfons: 635655384 (Santi Boix), 679568326 (Jesu), 962258151 (Manolo).

diumenge, 14 de novembre del 2010

Crònica Compe de bloc de Xàtiva

Ahir vam gaudir a Xàtiva de la 1ª edició de bloc. Varem començar tots els escaladors, al voltant de 50, a blocar a la zona de la bola a les 9 del matí. Es puntuaba cada bloc en funció de la dificultad i del intent en que s'aconseguía encadenar davant dels jutges. Després a la vesprada es va celebrar a la Alameda la semifinal masculina, la final femenina e infantil, i finalment la final masculina, ja quan el sol ens había abandonat. Va ser un día fantàstic rodejat de amics,per això voldría agraïr la seua celebració i donar gràcies a:
Tots els membres del club escalada Xàtiva, tots els participants, als organitzadors i empreses col·laboradores i tots els que van estar per allí, per que tots van formar part d'aquest esdeveniment.
Así les fotos que Kike va fer del esdeveniment
foto-sensible: Campionat d'escalada en bloc a Xàtiva 2010.:

1 comentari:

angeletsj ha dit...

jo hi vaig estar i he de dir que va ser tot un èxit, molt interesant i a un pass de casa, moltes gracies a tots els implicats en la compe.