Benvinguts al bloc del Centre excursionista Alt de la Creu de Vallada.
Som un grup de gent diferent però amb uns interésos en comú: El respecte per la Natura i l'esport a la muntanya.
Al nostre bloc podràs veure allò que fem, enterar-te de les eixides que planifiquem i també d'altres articles muntanyers.
Si encara no eres del CEADC, fes-te soci i comença a disfrutar del teu temps lliure d'una forma diferent.
Pots contactar amb nosaltres enviant un correu a altdelacreu@gmail.com o trucant als telèfons: 635655384 (Santi Boix), 679568326 (Jesu), 962258151 (Manolo).

dimecres, 18 de febrer del 2009

Blocs al politècnic

Ja està en ús la zona de bloc que es va construïr temps arrere al politècnic. La zona està oberta i pot anar qui vullga. Es troba situada en el jardí entre la piscina coberta i la pista d'atletisme. Hi ha dos blocs on han colocat un fum de preses. La dificultat es elevada ja que es tracta de una zona de bloc. Es pot caure prou tranquilament perquè el sol es prou moll. Els blocs s'organitzen nombrat la primera presa de un color i un número, i tens que continuar el bloc tocant solament en mans i peus les preses que siguen iguals a la primera fins arribar a la presa top marcada amb el mateix color i número que la primera presa. El color marca la dificultat. Blanca, Verda, Blava, Taronja i Rosa de més fácil a més difícil. Pròximament ficaré fotografíes per a que vejau aquestos blocs tan chulos. Per cert la novetat de la zona fà que estigues escalant i un fum de gent mirante. Aprendrem a concentrar-nos amb presió ambiental, jeje. Si algú vol venir i no vol fer-ho sol, sols te que avisarme i estaré allí.
Ánim i aúpa!