Benvinguts al bloc del Centre excursionista Alt de la Creu de Vallada.
Som un grup de gent diferent però amb uns interésos en comú: El respecte per la Natura i l'esport a la muntanya.
Al nostre bloc podràs veure allò que fem, enterar-te de les eixides que planifiquem i també d'altres articles muntanyers.
Si encara no eres del CEADC, fes-te soci i comença a disfrutar del teu temps lliure d'una forma diferent.
Pots contactar amb nosaltres enviant un correu a altdelacreu@gmail.com o trucant als telèfons: 635655384 (Santi Boix), 679568326 (Jesu), 962258151 (Manolo).

dimarts, 10 de febrer del 2009

Blocs a Crevillent


La setmana passada vaig tenir el plaer de estar a Crevillent, un lloc on de segur hi tornaré. Aprofitant el final del període d'exàmens Fernando i jo varem fer una visita a la casa de Esteve que es troba en la muntanya de Crevillent, rodejada d'unes muntanyes que et transporten a l'època de l'oest, més concretament al Gran Canyón del Colorado.
A casa ens esperaba la mare de Esteve, una dóna encantadora. Vullc donar les gràcies al Esteve i a sa mare que ens varen fer sentir com a casa.
Aprofitant la nostra visita varem estar a la zona de bloc del Bancal.
Un fum de blocs amb moltíssimes possibilitats. Encara que no siga la nostra especialitat està bé practicar allò que no s'ens dona massa bé. Aquesta es la zona més coneguda de blocs. Després anarem a una altra zona coneguda com la Bigotilla. Amb desplom i uns agarres molt grans. A més es troba al costat just del camí. El millor va arribar quan destrosats varem anar a dinar. Esteve va fer una paella digna del millor cuïner.
Per la vesprada després del repós varem estar en un poblat íber, varem estar sobre ell però no el varem veure, jeje, i es que apenes queda res i el que queda està poc cuidat. L'endemà els blocs estaven humits i no es va poder fer gran cosa. Després de traure 3 blocs amb pocs pegues la pedra es va tornar esvarossa i era impossible col·locar els peus bé. De totes formes els brassos ja no estaven per a tonteries. Vos proposse fer un viatge a aquest lloc en quan vinga el bon temps per continuar gaudint de la muntanya. Adéu.

1 comentari:

VALLADA City ha dit...

Hola a tots!
Veig que hi ha algo de vida a Vallada després del futbol.
Estic buscant informació sobre el poble per tal de promocionar el meu blog i vos he trobat.
Vos desitge lo millor, que trobeu gent que s'anime a patetjar la muntanya i que el centre excursionista vaja creixquent.
Vos demane, per favor, que difongueu aquesta direcció a totes les persones de Vallada que disposen de internet.
Moltes gràcies.
La direcció és: http://valladacity.blogspot.com/
També vos demane que us feu seguidors del blog, fent click en l'apartat corresponent.