Benvinguts al bloc del Centre excursionista Alt de la Creu de Vallada.
Som un grup de gent diferent però amb uns interésos en comú: El respecte per la Natura i l'esport a la muntanya.
Al nostre bloc podràs veure allò que fem, enterar-te de les eixides que planifiquem i també d'altres articles muntanyers.
Si encara no eres del CEADC, fes-te soci i comença a disfrutar del teu temps lliure d'una forma diferent.
Pots contactar amb nosaltres enviant un correu a altdelacreu@gmail.com o trucant als telèfons: 635655384 (Santi Boix), 679568326 (Jesu), 962258151 (Manolo).

dilluns, 17 d’agost del 2009

Siurana estiu 2009






Hola!! volia escriure sobre el viatje que varem fer fa un temps a siurana (una de les escoles de escalada més importants del món), varem anar Paco, Jesu i jo Angelet jejejej, voliem fer un viatge i necesitavem alguna excusa i el concert de love of lesbian va ser l'excusa perfecta per a passar un cap de setmana per les montanyes de tarragona. No varem escalar molt unes 7 vies en 4 dies, pero vaja pense que el primer viatge es una toma de contacte jejeje. ferem vivac a peu de vies mentre els mosquits ens xuplavem (degem estar molt dolços), ens duxavem al llac impresionant de siurana, un poble digne de vorer, al cim d'una montanya, tot de pedra, precios. Ferem també senderisme per a vorer alguns sectors, clar com sempre anavem a l'aventura sense resenyes, camejarem i vegerem un paratje que es molt visitable tant per escaladors on tenim la mítica via anomenada la rambla 9a+, senderiestes, ciclistes de btt clar i per a tota aquella persona que li agrade la natura, asi deixe algunes de les fotos que rudimentariament pogerem fer amb el movil, ni camera portavem son de por jeje, una abraçada a tots

1 comentari:

jesus ha dit...

ome la calitat de la imatge es un poc...xo lo q hi ha juga, home una cosa vag a dirt.