Benvinguts al bloc del Centre excursionista Alt de la Creu de Vallada.
Som un grup de gent diferent però amb uns interésos en comú: El respecte per la Natura i l'esport a la muntanya.
Al nostre bloc podràs veure allò que fem, enterar-te de les eixides que planifiquem i també d'altres articles muntanyers.
Si encara no eres del CEADC, fes-te soci i comença a disfrutar del teu temps lliure d'una forma diferent.
Pots contactar amb nosaltres enviant un correu a altdelacreu@gmail.com o trucant als telèfons: 635655384 (Santi Boix), 679568326 (Jesu), 962258151 (Manolo).

dimecres, 20 de maig del 2009

Volen prohibir escalar al pont de la mar

Ahir mateix Paco i jo varem vore com veníen 2 policíes al pont de la mar, on s'escala desde fà més de 20 anys i ens deien que volíen prohibir la escalada. Els propis policíes no podíen ni creure l'ordre que els habíen donat. Ens deien que per favor quan pasara la policía deixarem de escalar i podríem continuar després. Així que podeu comunicar a tots els escaladors que facen el mateix, a veure si pasa tot aquest rebombori i ens tornen a deixar tranquils. Tot açò es conseqüència d'un article publicat al Levante .Podeu llegir-lo i traure vosaltres mateix les vostres conclusions. Personalment pense que no fem ningún mal ni deteriorament, i a més no existeixen alternatives a València, tota una gran ciutat. També pense que hi han altres coses que el deterioren més com les botelles de cristall trencades contra ell conseqüència de la final de la copa del rey o orinar a les seues parets de forma generosa el mateix día, per nombrar sols algunes.

2 comentaris:

Silostur ha dit...

L'ésser humà no para d'inventar les formes més estranyes de destruir el planeta. Escalar?!?!

Escaladors, mira què sou uns desconsiderats! I damunt no pagueu per trencar les pedres! Damunt escaleu despullats com a pidolaires mendicants! Feu el favor i vestiu-vos com déu mana: amb vestit de jaqueta (com els que li regalen a Francisco Campos).

Jugeu al futbol com la gent "normal"!

jesus ha dit...

Jajajajaja!